Zoeken

Italiaanse eikenhouten poort LP30

Houd je van veiligheid en privacy? Spreekt een sierlijke bovenkant jou aan? Ga dan voor deze mooie eikenhouten Italiaanse poort. Dit elegante model zal een kroon op je erf zijn. Het levendige hout straalt volop warmte en klasse uit. De smalle tussenruimtes zorgen ervoor dat je er iets doorheen kunt kijken. Wil je hem helemaal afgesloten hebben zodat je er niet doorheen kunt kijken? Dan maken we de verticale planken met veer en groef zoals bij de Italiaanse poort LPD30.

Bij deze zware luxe poorten raden wij aan om verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Standaard worden deze hekken namelijk voorzien van vaste duimhengen met vaste plaatduimen. Het mooie van de verstelbare scharnieren is dat de poorten er ook niet uit te tillen zijn. Voor de bevestiging worden dikke houtdraadbouten gebruikt.

Standaard monteren wij als sluiting een boerenklinkstel én een overslaggrendel om de hekken aan de binnenzijde mee af te sluiten. Een veel gekozen optie bij deze hekken is de Locinox tuinpoortslot. Deze speciale nachtschoot heeft de vorm van een haak die in de deurvanger haakt op het moment dat je de hekken op slot draait. De poorten duw je dan ook niet meer open. De twee grondpennen zorgen ervoor dat de hekken stevig staan en niet open- of dichtwaaien.

De buitenkanten zijn 20 cm lager dan het midden. De aan te geven hoogte is 160 of 180 cm. Dit is het midden van de poort. Deze maat is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze Italiaanse eikenhouten poort in jouw situatie? Kies het model en jouw gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 1.155,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 786,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 414,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Italiaanse eikenhouten poort op maat

Alle houten hekken maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De Italiaanse poort is in verschillende opties en maten te bestellen:

  • Met of zonder looppoort
  • Elektrische bediening
  • Ingegraveerde tekst
  • Keuze in hang- en sluitwerk.

Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.