Zoeken

Houten tuinpoort LK34-R

 Levertijd: 10 - 12 weken

Op zoek naar een veilige en fraaie oplossing om jouw erf af te scheiden? Deze mooie houten tuinpoort typeert zich door de smalle horizontale planken aan de voorkant. De verticale planken steken zowel aan de buiten- als binnenkant iets uit en is aan de bovenkant mooi schuin afgezaagd. Een tuinpoort met karakter.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze tuinpoort van eikenhout? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator. Het plaatsen van een tuinpoort komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen. Prijzen zijn inclusief btw.

Klik hieronder jouw optie aan:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Houten tuinpoort LK34-R wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij dit model om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je de poorten ook achteraf zeer nauwkeurig afstellen.

We bieden dit model in 3 hoogtes aan: 100, 110 en 120 cm. Dit is de maat van onderkant hek tot de bovenkant bovenste horizontele plank. Hier steken de uistekende delen in het midden en aan de buitenkant iets uit. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte. Houd daar rekening mee.

Tuinpoort op maat

Alle houten tuinpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De LK34-R is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.