Zoeken

Houten poort HK17

 Levertijd: 10 - 12 weken

Houten poort HK17 is bij uitstek een sierlijke poort te noemen. De bovenkant van deze houten toegnagspoort heeft elegante rondingen. De rechtopstaande houten spijlen lopen met de vormen van de bovenste horizontale liggers mee. Een fraai model van top kwaliteit eikenhout of Iroko hardhout. Deze houten poort zorgt voor meer veiligheid en privacy.

Prijs houten poort berekenen

Wil jij weten wat deze houten poort kost in de uitvoering en in de maten die jij wilt? Dit kan eenvoudig met onze online calculator. Hier kies je de uitvoering, draairichtingen, type en breedte van de houten palen, de hoogte en breedte van je hekwerk, het soort hang -en sluitwerk en of je elektrische bediening wenst.

Selecteer één van de drie opties:

Dubbel hek met looppoort incl. palen

Dubbel hek met poort en palen

Bereken

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Bereken

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Bereken

Standaard uitrusting HK17

Kies je voor dit model houten hek, dan krijg je standaard:

Wil je het helemaal goed doen? Kies dan de meest gekozen optie van de zware en verstelbare scharnieren. Een sluiting met RVS of zwarte deurklink in combinatie met een afsluitbaar slot? Stel jouw ideale hek samen.

Hoogtematen

De hoogtemaat van deze dubbele poort is 95-100 naar 120 cm | 105-110 naar 130 cm | 115-120 cm naar 140 cm in het midden. Het verschil tussen buitenkant en binnenkant is dus 25 tot 20 cm. Deze maat bepalen wij aan de hand van de breedte van de poort zodat het model in verhouding blijft. De maten zijn gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

De looppoort heeft een vlakke bovenkant en krijgt de hoogte van buitenkant van de dubbele poort. Wil je toch een ronding in de bovenste plank van deze poort? Geef het aan: tegen een geringe meerprijs realiseren we dit voor je.

Breedte staanders en tussenruimtes

De staanders van de houten poort HK17 maken wij circa 12 à 13 cm breed. De ruimtes tussen de spijlen berekenen wij op zo’n 5 à 6 cm. Omdat wij alle hekwerken op maat in onze werkplaats fabriceren kunnen we naar wens met deze maten spelen. Wil je bijvoorbeeld minder tussenruimte en toch de standaard plankbreedte? Of liever bredere planken? Wij maken jouw houten poort naar wens.

Houten hek op maat

Elke situatie is anders. Daarom maken wij de hekken helemaal op maat naar jouw situatie en wens. Met onze calculator kun je stap voor stap al jouw jouw wensen invoeren. Hierbij geef je jouw maten en wensen door. Ook het wel of niet laten bezorgen of plaatsen door Royal Fence kan je aangeven. Jouw situatie, jouw poort, jouw wensen, jouw prijs. Probeer het direct uit!