Zoeken

Eikenhouten toegangspoort HK14

Van de eikenhouten toegangspoorten is de HK14 ons meest verkochte model! De HK14 is een mooie, zware en luxe eikenhouten toegangspoort en is een waar pareltje die jouw tuin of oprit compleet maakt. Een eikenhouten toegangspoort van mooie brede planken. Ten opzichte van de luxe eikenhouten poort, model HK12 is deze poort voorzien van wat bredere eikenhouten planken met een mooie ronding aan de bovenkant. De buitenkanten zijn hoog waardoor hogere palen nodig zijn wat het geheel een rijke uitstraling geeft. Past een iets opener poort beter bij jouw wensen, kies dan voor de HK12. Bij dit model zijn de planken iets smaller.

De hoogtemaat van deze dubbele poort is 130 cm naar 105 cm of 140 cm naar 115 cm in het midden. Dit is gemeten vanaf de onderkant vanaf de poort. Doordat de poort iets van de grond af komt te staan (vaak 8 a 10 cm) wordt de daadwerkelijke hoogte hoger dan de aangegeven hoogte.

Eikenhouten toegangspoort HK14 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de HK14 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze poort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 923,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 598,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 388,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Zorgeloos genieten

Wil jij ook zorgeloos genieten van jouw tuin en niet hoeven nadenken waar de kinderen of huisdieren zijn? Dit model heeft weinig tussenruimte waarmee het bij uitstek een veilige poort is om dieren of kinderen achter te houden.

Plaatsing eikenhouten toegangspoort

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.