Zoeken

Eikenhouten poort HK11

Op zoek naar een mooie, strakke en zware eikenhouten poort? Een oplossing dat naast optimale veiligheid ook een chique uitstraling geeft? Dan is de HK11 een goede optie. In deze houten poort is veel hout verwerkt waarmee het een poort is met weinig tussenruimtes. Bij uitstek een veilige poort om dieren of kinderen achter te houden.

Dit hek lijkt op de Eikenhouten inrijpoort model HK10. De horizontale planken zijn ten opzichte van het model HK10 iets versprongen waarmee ze dus niet gelijklopen met de onder -en bovenkant. Bovendien staan de verticale planken iets verder uit elkaar dan bij de HK10.

Eikenhouten poort HK11 voorzien wij standaard van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de HK11 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze eikenhouten poort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 838,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 563,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 338,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Eikenhouten poort op maat

Alle houten poorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De HK11 is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een maatwerk poort waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen.

Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.