Zoeken

Eikenhouten inrijpoort HK10

Een mooie, strakke en zware eikenhouten inrijpoort is de HK10. In dit hek is veel hout verwerkt met weinig tussenruimtes wat het een absolute inrijpoort met karakter maakt. De inrijpoort is bij uitstek een veilige poort om dieren of kinderen achter te houden. Het hek heeft geen uitstekende delen. De boven- en onderkant van de verticale planken lopen gelijk met de horizontale delen. Dit in tegenstelling tot de Eiken poort, model HK11 waar de horizontale planken iets zijn versprongen.

Eikenhouten inrijpoort HK10 wordt standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren bij de HK10 om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen. Hiermee kun je het hek gemakkelijk zelf verstellen.

Bereken eenvoudig jouw prijs

Benieuwd naar de prijs van deze inrijpoort? Kies het model, gewenste maten en opties en bereken direct jouw prijs met onze calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 908,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 610,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 354,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan

Eikenhouten inrijpoort op maat

Alle houten inrijpoorten maken wij van duurzaam Europees eikenhout. De HK10 is in verschillende opties en maten te bestellen. Met of zonder looppoort, geschilderd, elektrische bediening, ingegraveerde tekst, in verschillende hoogtes en keuze in hang- en sluitwerk. Deze poort is een eikenhouten inrijpoort op maat waardoor wij het in iedere situatie kunnen inpassen. Het plaatsen van een hek komt heel nauwkeurig. Uiteraard kun je ervoor kiezen het hek zelf te plaatsen. Liever niet zelf plaatsen? Kies dan de optie voor plaatsing door Royal Fence. Wij helpen jou graag om de kroon op jouw erf te plaatsen.