Zoeken

Boerenlandhek larikshout BLK14

Boerenlandhek larikshout BLK is hetzelfde model als de LK14 maar dan gemaakt van larikshout. Larikshout is een ruwe harshoudende houtsoort dat zachter is dan eikenhout. De prijs maakt deze poort extra aantrekkelijk. Wil je toch liever harder hout? Kies dan de LK14.

Deze boeren hek is voorzien van 4 horizontale planken, hoge buitenkant en de middelste verticale planken steken iets uit. De schoor is bevestigd aan de voorzijde en loopt vanaf de zijkanten naar beneden richting het midden. Bij dit boerenlandhek van larikshout leveren wij palen van eikenhout. Palen van larikshout raden wij sterk af in verband het snelle rotten.

De hekken worden standaard voorzien van twee duimhengen met plaatduimen, een grondgrendel en overslaggrendel bij de dubbele hekken en een boerenklinkstel bij een enkele hek of looppoort. Wij adviseren altijd om de optie verzwaard en verstelbaar poortbeslag te kiezen.

Kies het boeren hek naar jouw keuze

Alleen een enkel hek of een dubbel hek? Dubbel hek met looppoort? Met of zonder palen? Afhalen, laten bezorgen of installatie door Royal Fence? Jij bepaalt het allemaal zelf in de calculator.

Prijzen zijn inclusief btw.

Dubbel hek met looppoort inclusief palen

Dubbel hek met poort en palen

Vanaf € 510,00

Dubbel hek inclusief palen

Dubbel hek met palen

Vanaf € 330,00

Enkel hek of looppoort inclusief palen

Enkel hek of looppoort met palen

Vanaf € 225,00

Stel jouw hek samen

Of vraag een persoonlijke offerte aan